Help Comité Schone Lucht - Join us!

Help mee ons werk voort te zetten voor een schonere, natuur- en diervriendelijke toekomst? 

Doneer voor schone lucht voor mens, dier en natuur.

We hebben je nodig om ons werk voort te zetten! Comité Schone Lucht wordt gefinancierd door supporters, niet door regeringen, bedrijven of speciale belangen. Maar we vechten tegen de best gefinancierde tegenstanders die je je kunt voorstellen: multinationals, fossiele industrie, plastic vervuilers die onze lucht, water en milieu vervuilen. De tijd om je stem te laten horen is niet morgen maar nu. Sluit je aan bij onze beweging voor een schonere, natuur- en diervriendelijke toekomst! Klik hier om ons te steunen. Alvast bedankt! 🌳

 

Stichting Comite Schone Lucht heeft ANBI status.

Uw gift wordt enorm gewaardeerd! Dankzij donaties kunnen we in actie komen. We zetten ons in voor schone lucht, bossen en biodiversiteit, zodat onze kinderen ook op een leefbare aarde kunnen leven. Vindt u Schone Lucht en een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur ook belangrijk? Dan kunt u hier doneren.        

Stichting Comité Schone Lucht is door de Belastingdienst aangemerkt als ANBI. De ANBI status is toegekend met ingang van 1 januari 2023. U kunt op deze pagina van de Belastingdienst onze ANBI status verifiëren. U vult dan in het bovenste invulveld  ‘Stichting Comite Schone Lucht’ in en drukt op de knop ‘Toon Resultaten’. Dan ziet u onze Stichting opkomen. 

Fiscaal nummer of RSIN van Comité Schone Lucht: 860550783. Dit betekent dat Stichting Comité Schone Lucht geen schenk- en/of erfbelasting hoeft te betalen over de ontvangen schenkingen en erfenissen. Bovendien zijn giften aan onze Stichting aftrekbaar. U kunt uw belastingvoordeel met een eenvoudig hulpmiddel hier berekenen. Verder informatie zoals statuten en beleidsplan vindt u hier


Stem van het volk

samen maken we écht een verschil voor schonere lucht, nu en in de toekomst.

Samenwerken aan een mooiere wereld
ZONDER biomassa


1

Biomassacentrale tegengehouden

850+

publicaties in kranten

140.000+

views Woodfever documentaire

Miljoenen

mensen bereikt en bewustzijn gecreëerd

Hoe kun je een bijdrage leveren aan Comité Schone Lucht (CSL)?

Als je burgers vraagt wat hun individuele invloed is op het Klimaat zullen de meesten waarschijnlijk zeggen: geen of minimale invloed. CSL wil graag deze voortrekkersrol (blijven) spelen door burgers en met name jongeren een stem te geven. Hierdoor kan de klimaatagenda van onderaf worden beïnvloed ipv door top-down politiek-industriële mechanismen. Juist omdat Schone Lucht lastig hanteerbaar en voorstelbaar te maken is in een handelingsperspectief, is het inspireren en mobiliseren van burgers vanuit een gedeelde noodzaak/ gevoel van urgentie, cruciaal. Door je hierbij niet alleen te focussen op het probleem maar ook op de oplossingen, kun je de stem van CSL versterken en hiermee bijdragen aan het realiseren van haar doelstelling: schone lucht voor mens, dier en natuur.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

1
This site is registered on wpml.org as a development site.